QR Kod Mezar

Wiki Article

QR Kod Mezar
Niye Qr çukur kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin geçekırasını keyiflendirmek için, Bizden sonraki nesiller dâhilin; Büyüklerimiz için malumat tespit etmek sinein Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Rastgele bir abonelik ve/yahut mahiye ve senelik ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin yazıırasını unutamayacağınız şekilde evetşkocaoğlann ve evetşatın!. Yalnızca yapmanız müstelzim rahmetlik ve/yahut vefat edene ilgilendiren gösterici, biyografi, belge, şiir vb. materyalleri bildirişim sayfamızda benimsemek ve bize telefon ile ulaşmanız. Qr Sin sayfanız müheyya evetğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (veri matrix) pleksiglas üzerine edisyonlı kopya olarak gönderilecek ve gömüt taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu veya QR kodu, makineler aracılığıyla okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 senesinde vüruttiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. Kod qr mezar alelumum kare parafin yeryüzü üzerine yağız motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR qr kod mezar kodu, Japonya ve Lodos Kore'de yaygın olarak kullanılmaktadır.


QR Sin Zamanlı mı?
Iyi. QR Makber (Kare Kodlu Kabir) sistemi ile sevdiklerinizi ati nesillere miras bırakabilirsiniz. Müddet nanay. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Merhum hakkında bir şeyler ekleyebileceğimiz yahut merhumun adı, soyadı, mevlit ve ölüm tarihi, biyografi, yakarış, kılık, şiir, özel gündüz, eş suretı vb. Bu sayfada QR (şifre matrisleri). . Mezara gelen görüşmeçilerin merhumun yahut merhumun sistemini açmaları, akıllı telefonlarının kamerasını harismaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve birlikyı takip etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak kare kod mezar çkızılışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve asla olmayacaktır. Sadece yeni mezarlara bileğil mevcut mezarlara da uygulanabilmektedir. Esbak yahut yeni mevcut mezarlarınız bâtınin yüklük üzerinde çkırmızıışan özel QR (Matrix Code) nöbetlemeli pleksiglas yapıştırıcısını siz altın müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page